BijbelAssistent
Uw BijbelAssistent-account verwijderen
U kunt verwijdering van uw account en bijbehorende gegevens aanvragen via e-mail. U hoeft hiervoor niet in te loggen.
Aanvragen via e-mail, zonder inloggen
- Stuur een e-mail vanaf een bereikbaar e-mailadres naar privacy@bijbelassistent.nl.
- Gebruik als onderwerp Account verwijderen.
- Vermeld dat u uw BijbelAssistent-account en bijbehorende gegevens wilt laten verwijderen.
Gebruik bij voorkeur het e-mailadres waarmee u uw account gebruikt. Kunt u niet vanaf dat adres mailen, bijvoorbeeld bij Inloggen met Apple? Gebruik dan een ander bereikbaar e-mailadres. Vermeld het adres dat bij uw account hoort (ook een Apple-relayadres), als u dat weet, en hoe u inlogt. Wij controleren apart dat het account van u is.
Wij behandelen dit verzoek handmatig en nemen via e-mail contact met u op over de verificatie en afhandeling. Het versturen van deze e-mail verwijdert uw account nog niet.
Zelf aanvragen in de app of op de website
Bent u ingelogd? Open Instellingen en kies onderaan Uw account verwijderen. Op de website vindt u dit bij Instellingen: account verwijderen.
Bij deze aanvraag ontvangt u automatisch een e-mail met een bevestigingslink die 24 uur geldig is. Klik op de link en bevestig op de bevestigingspagina dat u uw account definitief wilt verwijderen. Pas na die laatste bevestiging wordt de verwijdering uitgevoerd.
Wat gebeurt er met uw gegevens?
Uw account wordt onbruikbaar gemaakt en uw accountgegevens worden geanonimiseerd. Persoonlijke inhoud, zoals uw chatgeschiedenis, bladwijzers en notities, wordt definitief verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Facturen en verplichte financiële administratie worden niet gewist bij accountverwijdering. Hiervoor geldt een wettelijke bewaarplicht van ten minste zeven jaar. Op een factuur staan uw naam, e-mailadres en het betaalde bedrag. Beveiligings- en auditgegevens blijven bewaard waar nodig.
Meer informatie over uw gegevens en bewaartermijnen vindt u in onze privacyverklaring.
Abonnement via Apple of Google
Een abonnement via de Apple App Store of Google Play moet u zelf in die winkel opzeggen. Accountverwijdering vervangt die opzegging niet.